Hoogwaardige Industriële Deuren: Eigenschappen, Prijzen & Soorten

Industriële deuren zijn een uitstekende keuze voor zowel woningen als bedrijfspanden. Ze bieden vakwerk op maat en hebben een hoogwaardige uitstraling. Bij het kiezen van industriële deuren moet u letten op de specifieke eigenschappen van elk type deur, zoals scharnier-, schuif-, en taatsdeuren. De prijzen variëren afhankelijk van het type deur en de maatvoering. Bekijk het uitgebreide aanbod online en bestel vandaag nog de industriële deur die bij uw interieur past.

industriele deuren

Belangrijkste punten:

 • Industriële deuren worden op maat gemaakt en hebben een hoogwaardige uitstraling.
 • Er zijn verschillende soorten industriële deuren, zoals scharnier-, schuif-, en taatsdeuren.
 • De prijzen van industriële deuren variëren afhankelijk van het type deur en de maatvoering.
 • Bekijk het uitgebreide online aanbod van industriële deuren en bestel vandaag nog.
 • Industriële deuren bieden een stijlvolle en moderne oplossing voor woningen en bedrijfspanden.

Keuze uit Scharnierdeuren, Schuifdeuren en Taatsdeuren

Industriële deuren zijn verkrijgbaar in verschillende types, namelijk scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren. Elke type deur heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en installatiemogelijkheden. • Scharnierdeuren: Scharnierdeuren zijn gemakkelijk te installeren en zitten vast in een eigen kozijn. Ze openen als een reguliere deur en zijn ideaal voor ruimtes waar ruimtebesparing geen vereiste is.
 • Schuifdeuren: Schuifdeuren nemen geen extra ruimte in beslag en schuiven langs de muur. Ze zijn perfect voor kleine ruimtes of als u een minimalistisch design wilt creëren.
 • Taatsdeuren: Taatsdeuren draaien naar beide kanten open en worden bevestigd in de vloer en het plafond. Ze bieden een unieke en moderne uitstraling en zijn ideaal voor grote open ruimtes.

Maak uw keuze op basis van de eigenschappen van elk type deur en de beschikbare ruimte in uw pand.

Bekijk in onderstaande tabel een overzicht van de eigenschappen van scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren.

Type Deur Eigenschappen
Scharnierdeuren
 • Gemakkelijk te installeren
 • Vaste bevestiging in eigen kozijn
 • Reguliere deuropening
Schuifdeuren
 • Neemt geen extra ruimte in beslag
 • Schuift langs muur
 • Perfect voor kleine ruimtes
Taatsdeuren
 • Draait naar beide kanten open
 • Bevestigd in vloer en plafond
 • Unieke en moderne uitstraling

Industriële Deuren: Perfecte Vervanging voor uw Huidige Deur

Als u op zoek bent naar nieuwe deuren voor uw woning of bedrijfspand, dan zijn industriële deuren een perfecte vervanging voor uw huidige deuren. Ze bieden een stijlvolle en moderne uitstraling die past bij elke interieurstijl. Industriële deuren zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als een belangrijk decoratief element in uw ruimte. Ze worden steeds populairder vanwege hun unieke ontwerp en duurzaamheid.

Het vervangen van uw huidige deur door een industriële deur kan een grote impact hebben op de algehele uitstraling van uw interieur. Met een breed scala aan ontwerpen, materialen en afwerkingen kunt u de perfecte industriële deur vinden die past bij uw stijl en voorkeuren. Of u nu kiest voor een stalen deur met glaspanelen voor een moderne uitstraling of een houten deur met een vintage look, er is altijd een industriële deur die bij uw esthetiek past.

Voordat u uw huidige deur vervangt, is het belangrijk om rekening te houden met enkele factoren. Ten eerste moet u de juiste afmetingen opmeten van uw huidige deuropening. Industriële deuren zijn verkrijgbaar in verschillende maten en het is essentieel om de juiste maat te kiezen voor een perfecte pasvorm. Daarnaast moet u ook nadenken over eventuele bouwwerkzaamheden die nodig zijn om de nieuwe deur te installeren. Dit kan onder meer het verwijderen van een oud kozijn of het aanpassen van de deuropening omvatten.

Bij het vervangen van uw deur kunt u er ook voor kiezen om onze vakmensen in te schakelen. Zij hebben de expertise en ervaring om de installatie van uw industriële deur probleemloos te laten verlopen. Zo bent u zeker van een professioneel en hoogwaardig resultaat.

Onze industriële deuren zijn van uitstekende kwaliteit en bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook functionaliteit en duurzaamheid. Of u nu uw woning of bedrijfspand wilt renoveren of gewoon uw huidige deur wilt upgraden, industriële deuren zijn de ideale keuze voor een eigentijdse uitstraling.

Industriële Deuren voor Nieuwbouw en Renovatie

Of u nu net verhuisd bent naar een nieuwe woning of uw huidige woning wilt renoveren, industriële deuren zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovaties. Als uw kozijnen en deuren al aanwezig zijn, kunt u ervoor kiezen om deze te vervangen door industriële deuren. Als u een woning heeft waarbij de deurposten nog open zijn, kunt u kiezen voor industriële deuren op maat. Onze specialisten kunnen de opening nog op maat maken en zorgen voor een perfecte installatie van uw nieuwe deur.

Industriële deuren bieden de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl, waardoor ze een ideale keuze zijn voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Of u nu een moderne uitstraling wilt creëren in een nieuwbouwwoning of een bestaande woning wilt upgraden, industriële deuren voegen een uniek karakter toe aan elke ruimte.

Als uw kozijnen en deuren in goede staat verkeren, kunt u overwegen om alleen de deuren te vervangen door industriële deuren. Dit is een kosteneffectieve manier om uw interieur een nieuwe look te geven zonder ingrijpende verbouwingen. Onze industriële deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, zodat u altijd een deur kunt vinden die perfect past bij uw interieur.

“Industriële deuren zijn niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in uw interieur. Ze geven een stoere, industriële uitstraling en zijn tegelijkertijd tijdloos en elegant.”

Voor woningen waarbij de deurposten nog open zijn, bieden wij industriële deuren op maat aan. Onze specialisten kunnen de opening in uw woning op maat maken en de industriële deur perfect installeren. Op deze manier kunt u volledig profiteren van de voordelen die een industriële deur biedt, zoals de duurzaamheid, de isolerende eigenschappen en de unieke uitstraling.

Voordelen van Industriële Deuren voor Nieuwbouw en Renovatie

 • Stijlvolle toevoeging aan uw interieur
 • Duurzaam en functioneel
 • Isolerende eigenschappen
 • Op maat gemaakt voor een perfecte installatie

Met industriële deuren kunt u uw nieuwbouwproject of renovatieproject naar een hoger niveau tillen. Kies voor hoogwaardige deuren die perfect passen bij uw interieur en geniet van de vele voordelen die ze bieden. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en bestel vandaag nog de industriële deur die uw woning compleet maakt.

industriële deuren voor nieuwbouw en renovatie

Stalen Scharnierdeuren: Stijlvol en Tochtwerend

Stalen scharnierdeuren zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, maar bieden ook een effectieve oplossing tegen tocht. Deze deuren worden geleverd met een eigen stalen kozijn en scharnieren, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Bovendien zijn ze voorzien van een tochtstrip die zorgt voor een optimale afsluiting, waardoor koude lucht van buiten wordt buitengehouden en warmte binnen blijft.

Een ander voordeel van stalen scharnierdeuren is dat ze gemakkelijk te openen zijn. Ze kunnen naar één kant opendraaien, waardoor u de deur naar wens kunt positioneren. Daarnaast worden deze deuren geleverd met een loopslot, waardoor uw interieur veilig en afgesloten blijft.

Bij het personaliseren van uw stalen scharnierdeur heeft u de keuze uit verschillende slotmechanismen en deurgrepen. Hierdoor kunt u de deur volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en interieurstijl.

Voor de installatie van stalen scharnierdeuren heeft u geen speciale voorkennis of ervaring nodig. Ze kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in elk type pand, of het nu om een woning of bedrijfspand gaat. Mocht u toch hulp nodig hebben, dan kunt u altijd een professional inschakelen voor de installatie van uw stalen scharnierdeur.

Met stalen scharnierdeuren kunt u niet alleen genieten van een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, maar ook van een betere isolatie tegen tocht. Kies vandaag nog voor stalen scharnierdeuren en ervaar de vele voordelen.

Stalen Schuifdeuren: Ruimtebesparend en Robuust

Stalen schuifdeuren zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een ruimtebesparende oplossing met een robuust uiterlijk. Deze deuren schuiven langs de muur en hebben geen kozijn of scharnieren, waardoor ze slanker ogen en meer vloerruimte vrijlaten. De bijbehorende rails geeft de deur een stoere en robuuste uitstraling die perfect past bij een industrieel interieur.

Wanneer u een stalen schuifdeur kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de schuifrichting. U kunt de deur naar links of naar rechts laten schuiven, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en de indeling van de ruimte. Het installeren van stalen schuifdeuren is eenvoudig en kan snel worden gedaan, waardoor u snel kunt genieten van de nieuwe look die ze aan uw interieur zullen geven.

Stalen schuifdeuren zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een stijlvolle en moderne uitstraling toe aan elke ruimte. Hun slanke ontwerp en robuuste verschijning maken ze ideaal voor woningen, kantoren en andere commerciële ruimtes.

Eigenschappen van Stalen Schuifdeuren

 • Ruimtebesparend ontwerp
 • Robuuste uitstraling
 • Geen kozijn of scharnieren
 • Schuiven langs de muur
 • Keuze uit schuifrichting
 • Gemakkelijke installatie

De eigenschappen van stalen schuifdeuren zorgen ervoor dat ze een praktische en stijlvolle keuze zijn voor elk interieur. Of u nu een woning met beperkte ruimte heeft of een kantoorruimte wilt voorzien van een moderne uitstraling, stalen schuifdeuren bieden de perfecte oplossing.

Stalen Taatsdeuren: Gemakkelijk te Gebruiken en Slank Design

Stalen taatsdeuren zijn enorm populair vanwege hun gebruiksgemak en slanke design. Ze bieden een moderne uitstraling en zijn een stijlvolle toevoeging aan elk interieur. Deze deuren worden bevestigd in de vloer en het plafond, en kunnen gemakkelijk naar beide kanten draaien.

Een van de belangrijkste eigenschappen van stalen taatsdeuren is het softclose mechanisme, waardoor de deur zachtjes sluit. Dit zorgt voor extra gebruiksgemak en voorkomt harde sluitgeluiden. Bovendien zijn de scharnieren verborgen in de deur, waardoor het design veel slanker oogt dan bij andere types deuren.

De installatie van stalen taatsdeuren is relatief eenvoudig en vereist geen zorgen over bestaande vloerverwarming of leidingen. Ze kunnen perfect worden geïntegreerd in elk type pand en passen bij diverse interieurstijlen.

stalen taatsdeuren

Keuze van de Juiste Maat Industriële Deur

Het kiezen van de juiste maatvoering is van essentieel belang bij het aanschaffen van een industriële deur. Het is belangrijk om de maat van de huidige uitsparing of kozijn nauwkeurig op te meten. Gebruik vervolgens deze maat om een standaard maat deur te bestellen die perfect past bij uw ruimte.

Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele bouwwerkzaamheden die nodig zijn om de deur te monteren. Als u bijvoorbeeld een bestaand kozijn heeft, moet u mogelijk het oude kozijn verwijderen voordat u de nieuwe deur kunt plaatsen. In sommige gevallen moet u mogelijk zelfs de opening aanpassen om de deur goed te kunnen installeren.

Als u twijfelt over de juiste maatvoering of de benodigde bouwwerkzaamheden, kunt u altijd advies vragen aan een specialist. Zij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste maat deur en geven u deskundig advies over mogelijke aanpassingen die moeten worden gedaan.

Het kiezen van de juiste maatvoering is cruciaal om ervoor te zorgen dat uw industriële deur perfect past en goed functioneert. Neem de tijd om nauwkeurig te meten en laat u indien nodig bijstaan door een professional. Hiermee voorkomt u problemen tijdens de installatie en geniet u optimaal van uw nieuwe industriële deur.

Lundia: Hoogwaardige Industriële Binnendeuren

Lundia biedt hoogwaardige industriële binnendeuren die zorgen voor een stijlvolle en moderne uitstraling. Deze houten deuren passen in een bestaand kozijn en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals zwarte en witte grondlak of afgelakte deuren. Lundia staat bekend om zijn vakmanschap en levert deuren van uitstekende kwaliteit.

De eigenschappen van Lundia industriële binnendeuren maken ze geschikt voor verschillende interieurstijlen. Met hun strakke lijnen en robuuste uitstraling voegen ze een industriële touch toe aan elke ruimte.

“Lundia industriële binnendeuren zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar kwaliteit en stijl. De deuren kunnen worden aangepast aan uw wensen en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleurstellingen.”

Eigenschappen Lundia industriële binnendeuren
Eigenschappen Voordelen
Hoogwaardige kwaliteit – Duurzaam en stevig
– Lange levensduur
Stijlvolle uitstraling – Passend bij diverse interieurstijlen
– Creëert een moderne look
Maatwerk mogelijk – Afgestemd op uw specifieke wensen
– Keuze uit verschillende kleuren en maten
Eenvoudige installatie – Past in bestaand kozijn
– Gemakkelijk te monteren

Lundia biedt ook bijpassende deurbeslagpakketten om de look van uw industriële binnendeur compleet te maken. Met de juiste afwerking zorgt u voor een perfecte match met de rest van uw interieur.

Ga voor hoogwaardige kwaliteit en een stijlvolle uitstraling met Lundia industriële binnendeuren. Kies vandaag nog de deur die past bij uw interieur en geniet van een nieuwe, moderne look in uw woning of bedrijfspand.

Ga voor een Make-over met een Industriële Deur

Een industriële deur kan een geweldige make-over geven aan uw interieur. Met een stoere en minimalistische uitstraling voegt een industriële deur karakter toe aan elke ruimte. Kies voor een zwarte variant voor een eigentijdse look of ga juist voor een strakke witte deur. Door de houten constructie zijn industriële deuren duurzaam en functioneel. Met Lundia kun je eenvoudig een nieuwe look creëren in jouw huis.

Stoer en Minimalistisch

Een industriële deur brengt een stoere en minimalistische uitstraling met zich mee. Het strakke ontwerp en de robuuste materialen geven uw interieur een eigentijdse en moderne look. Of u nu een industrieel design wilt creëren of juist een opvallend accent wilt toevoegen, een industriële deur is de perfecte keuze voor een make-over.

Kleurkeuze

Om uw interieur echt te transformeren, kunt u kiezen voor een zwarte of witte industriële deur. Een zwarte deur geeft een chique en eigentijdse uitstraling, terwijl een witte deur zorgt voor een strak en minimalistisch effect. Beide kleuren passen goed bij verschillende interieurstijlen, dus u kunt de deur kiezen die het beste past bij uw persoonlijke voorkeur en het overige meubilair in uw woning.

Duurzaamheid en Functionaliteit

Een industriële deur is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en functioneel. De houten constructie zorgt voor stevigheid en een lange levensduur. Industriële deuren zijn bestand tegen dagelijks gebruik en kunnen gemakkelijk worden onderhouden. Daarnaast bieden ze ook geluidsisolatie en kunnen ze worden uitgerust met extra functies, zoals een slot of een tochtstrip, voor een optimale functionaliteit.

Met Lundia kunt u eenvoudig een nieuwe look creëren in uw huis met een industriële deur. Kies de kleur en stijl die bij uw interieur past en geniet van de stoere en minimalistische uitstraling die een make-over aan uw woning geeft.

Conclusie

Industriële deuren zijn een uitstekende keuze voor zowel woningen als bedrijfspanden. Ze bieden een hoogwaardige en stijlvolle oplossing om elke ruimte te transformeren. Gebaseerd op uw specifieke behoeften, kunt u kiezen uit verschillende types deuren, zoals scharnierdeuren, schuifdeuren en taatsdeuren.

Bij het kiezen van een industriële deur is het belangrijk om rekening te houden met de juiste maatvoering en de mogelijke bouwwerkzaamheden die nodig kunnen zijn. Lundia is een betrouwbare leverancier van hoogwaardige industriële binnendeuren en biedt een breed scala aan opties om aan uw wensen te voldoen.

Met industriële deuren kunt u een nieuwe look en uitstraling aan uw interieur geven. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische en moderne stijl of juist een stoere en robuuste uitstraling wilt creëren, industriële deuren bieden de perfecte oplossing. Maak vandaag nog een keuze uit het uitgebreide aanbod en geef uw interieur een frisse en eigentijdse uitstraling met industriële deuren.