Schuiframen voor Poolhouse: Elegante Uitstraling & Comfort

Schuiframen zijn een populaire keuze voor poolhouses vanwege hun esthetische en functionele voordelen. De schuiframen van VIEW bieden een elegant en minimalistisch design, waardoor uw poolhouse een stijlvolle uitstraling krijgt. Daarnaast zorgen de schuiframen van VIEW voor maximale lichtinval en ongehinderd buitenzicht, waardoor u optimaal kunt genieten van het uitzicht op uw tuin of terras. Bovendien zijn de schuiframen energiezuinig en kunnen ze perfect geïntegreerd worden in een passiefhuis of lage-energiewoning. Door te kiezen voor superisolerende dubbele beglazing of driedubbel glas, kunt u genieten van een uitstekende thermische isolatie. VIEW biedt ook verschillende opties, zoals elektrisch aangedreven schuiframen, vliegenramen, elektrische sloten en zonwerende beglazing. Met de fijnste profielen op de markt en de mogelijkheid om ramen op maat te laten maken, kunt u het perfecte schuifraam vinden voor uw poolhouse.

Belangrijkste conclusies:

 • Schuiframen bieden esthetische en functionele voordelen voor poolhouses.
 • De schuiframen van VIEW hebben een elegant en minimalistisch design.
 • Maximale lichtinval en ongehinderd buitenzicht zorgen voor een ruimtelijk gevoel.
 • De schuiframen zijn energiezuinig en kunnen perfect geïntegreerd worden in passiefhuizen.
 • VIEW biedt verschillende opties om uw schuiframen aan te passen aan uw behoeften.

Waarom kiezen voor schuiframen van VIEW?

VIEW biedt schuiframen van hoge kwaliteit die aan al uw wensen en behoeften voldoen. De schuiframen van VIEW hebben een elegant en minimalistisch design, waardoor ze perfect passen bij verschillende bouwstijlen, waaronder poolhouses.

Met schuiframen van VIEW kunt u genieten van esthetische voordelen, zoals een stijlvolle uitstraling en een ruimtelijk gevoel in uw poolhouse. Het grote glasoppervlak zorgt voor maximale lichtinval en ongehinderd buitenzicht, waardoor uw poolhouse één wordt met de natuurlijke omgeving.Naast de esthetische voordelen bieden de schuiframen van VIEW ook functionele voordelen. Ze zijn energiezuinig en kunnen perfect geïntegreerd worden in een passiefhuis of lage-energiewoning. Dit zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en bespaart energiekosten. Daarnaast kunt u de schuiframen volledig aanpassen aan uw behoeften, met opties zoals elektrisch aangedreven schuiframen, vliegenramen, elektrische sloten en zonwerende beglazing.

VIEW biedt ook maatwerk, zodat u het perfecte schuifraam kunt vinden dat past bij uw poolhouse. Met de hoogwaardige schuiframen van VIEW kunt u de functionaliteit en esthetiek van uw poolhouse naar een hoger niveau tillen.

schuiframen poolhouse

Esthetische voordelen Functionele voordelen
– Elegant en minimalistisch design – Energiezuinig
– Past bij verschillende bouwstijlen – Perfect geïntegreerd in een passiefhuis of lage-energiewoning
– Maximale lichtinval en ongehinderd buitenzicht – Diverse opties, zoals elektrische aandrijving en vliegenramen
– Maatwerk beschikbaar Zonwerende beglazing voor extra bescherming

Haal meer uit uw raam

Met de schuiframen van VIEW kunt u optimaal genieten van de natuurlijke omgeving rondom uw poolhouse. De grote glaspartijen in combinatie met ultrafijne raamprofielen zorgen voor maximale lichtinval en een ongehinderd buitenzicht. Of u nu een mooi terras, tuin of uitzicht heeft, een schuifraam van VIEW biedt u de ideale architecturale oplossing.

U kunt het buitenleven naar binnen halen en vanuit uw poolhouse genieten van het mooie weer en het groen om u heen. Met de schuiframen van VIEW kunt u uw poolhouse een open en ruimtelijk gevoel geven, waardoor u het ultieme comfort en gemak ervaart.

schuiframen poolhouse

Met de grote glaspartijen van VIEW schuiframen kunt u volop genieten van het prachtige uitzicht op uw tuin of terras. Het ultradunne raamprofiel zorgt ervoor dat u vrij uitzicht heeft zonder enige hinder. Het creëert een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor uw poolhouse een oase van natuurlijk licht en rust wordt.

Met schuiframen van VIEW kunt u alle prachtige elementen van uw buitenomgeving naar binnen halen. Of u nu een weelderige tuin, een adembenemend uitzicht op het landschap of een gezellig terras hebt, u kunt er ten volle van genieten dankzij de maximale lichtinval en de panoramische zichtbaarheid van de schuiframen.

Energiezuinig

De schuiframen van VIEW zijn energiezuinig en kunnen perfect geïntegreerd worden in een passiefhuis of lage-energiewoning. Het glas in de schuiframen isoleert namelijk beter dan de raamprofielen, waardoor slanke raamprofielen zorgen voor een uitstekende thermische isolatie. VIEW biedt de mogelijkheid om te kiezen voor superisolerende dubbele beglazing of driedubbel glas, waardoor u kunt profiteren van een hoge isolatiewaarde. Dankzij deze energiezuinige schuiframen kunt u besparen op uw energiekosten en uw poolhouse comfortabel houden, ongeacht het seizoen.

Vergelijking isolatiewaarde

Soort beglazing Isolatiewaarde (U-waarde)
Superisolerende dubbele beglazing 1,0 W/m²K
Driedubbel glas 0,6 W/m²K

Met de keuze voor superisolerende dubbele beglazing of driedubbel glas in uw schuiframen kunt u genieten van een uitstekende thermische isolatie. Deze hoogwaardige beglazing zorgt ervoor dat warmte binnen blijft tijdens de winter en buiten blijft tijdens de zomer. Hierdoor blijft uw poolhouse het hele jaar door op een aangename temperatuur, terwijl u tegelijkertijd energie bespaart.

De fijnste profielen op de markt

De schuiframen van VIEW zijn voorzien van de fijnste profielen op de markt, waardoor er meer ruimte is voor glas. Dit zorgt voor een rustgevend panoramagevoel en maximale daglichtinval in uw poolhouse. Met raamprofielen en tussenstijlen vanaf 24mm brengt VIEW optimaal daglicht in uw woning. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de natuurlijke lichtinval en een open en ruimtelijk gevoel creëren in uw poolhouse.

Maak van uw nieuw aangekochte woning uw absolute droomhuis met de hulp van een minimal VIEW raam

Met een minimal VIEW raam kunt u van uw nieuw aangekochte woning uw absolute droomhuis maken. Een minimal VIEW raam is een minimale aanpassing met een maximaal effect. U kunt uw verschillende vensters en tussenmuren vervangen door één absolute blikvanger. Een minimal VIEW raam zorgt voor een maximale beleving, volledig naar uw wensen. Hiermee kunt u uw poolhouse een upgrade geven en uw woning transformeren tot uw droomhuis.

minimal VIEW raam

Een minimal VIEW raam biedt veel voordelen voor uw nieuw aangekochte woning. Het minimal design zorgt ervoor dat het raam een echte eyecatcher wordt, waarbij alle aandacht naar het uitzicht wordt getrokken. Het minimal VIEW raam laat veel daglicht binnen en creëert een ruimtelijk gevoel in uw woning. Daarnaast is het raam energiezuinig en kunt u kiezen voor opties zoals thermisch isolerend glas en zonwerende beglazing.

Voordelen van een minimal VIEW raam voor uw droomhuis:

 • Eén absolute blikvanger die uw woning een unieke uitstraling geeft
 • Maximale beleving van het uitzicht en de omgeving
 • Veel daglicht en een ruimtelijk gevoel in uw woning
 • Energiezuinig en milieuvriendelijk
 • Opties voor thermisch isolerend glas en zonwerende beglazing

Met een minimal VIEW raam kunt u uw nieuw aangekochte woning echt transformeren tot uw droomhuis. Het raam voegt niet alleen esthetische waarde toe, maar biedt ook praktische voordelen op het gebied van comfort en energiebesparing. Laat uw droomhuis werkelijkheid worden met een minimal VIEW raam.

Opties voor uw VIEW raam

VIEW biedt verschillende opties om uw schuifraam aan te passen aan uw specifieke wensen en behoeften voor uw poolhouse. Met deze opties kunt u het comfort, de veiligheid en de esthetiek van uw VIEW raam verbeteren. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare opties:

Elektrisch aangedreven schuiframen

Geniet van extra comfort en gemak met elektrisch aangedreven schuiframen voor uw poolhouse. Met een druk op de knop kunt u de ramen soepel openen en sluiten, zonder enige inspanning. Vooral bij grote schuiframen is deze optie ideaal.

Vliegenramen

Houd insecten buiten terwijl u geniet van frisse lucht met vliegenramen voor uw schuifraam. Deze handige optie zorgt voor een insectenvrije omgeving, waardoor u ongestoord kunt ontspannen in uw poolhouse.

Elektrisch slot

Verhoog de veiligheid van uw poolhouse met een elektrisch slot voor uw VIEW raam. Met dit slot kunt u uw schuifraam eenvoudig vergrendelen en ontgrendelen met behulp van een afstandsbediening of een schakelaar. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw poolhouse achterlaten.

Kleuropties

Personaliseer uw schuifraam met verschillende kleuropties. Kies een kleur die past bij de stijl en architectuur van uw poolhouse, en voeg zo een persoonlijk tintje toe aan uw ramen.

Zonwerende beglazing

Bescherm uw poolhouse tegen de schadelijke UV-stralen van de zon met zonwerende beglazing. Deze beglazing biedt uitstekende bescherming tegen hitte en verkleuring, waardoor de temperatuur in uw poolhouse comfortabel blijft en uw meubels en interieur beschermd worden tegen schade.

Met deze opties kunt u uw VIEW raam aanpassen aan uw specifieke behoeften en het perfecte schuifraam creëren voor uw poolhouse. Neem contact op met VIEW voor meer informatie over deze opties en ontdek hoe u uw poolhouse kunt verbeteren met een aangepast VIEW raam.

schuiframen poolhouse

Elegante toevoeging aan uw tuin: Voorraad Units poolhouses

Voorraad Units biedt luxe en comfortabele poolhouses die een elegante toevoeging zijn aan uw tuin. Deze poolhouses zijn meer dan alleen esthetische toevoegingen; ze bieden een veelzijdige ruimte voor ontspanning, plezier en gastvrijheid.

Bij Voorraad Units kunt u kiezen uit verschillende stijlen, variërend van robuust tot modern, die zijn ontworpen met duurzaamheid en elegantie in gedachten. Met ons maatwerkprogramma kunt u uw poolhouse volledig afstemmen op uw specifieke wensen.

schuiframen poolhouse

Ontdek het veelzijdige assortiment van Voorraad Units en creëer uw eigen luxueuze buitenverblijf.

Realisatie van uw droom poolhouse

Het realiseren van uw droom poolhouse begint bij Voorraad Units met een duidelijk en gestroomlijnd proces. Voorraad Units begrijpt dat het bouwen van een poolhouse een spannend, maar soms overweldigend proces kan zijn. Daarom bieden ze een helder stappenplan en deskundig advies om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Het begint met het delen van uw ideeën en wensen, waarna er samen met u gekeken wordt naar de mogelijkheden en een ontwerp wordt gemaakt. Als u tevreden bent met het ontwerp, kunt u een aanvraag indienen en zal het team van Voorraad Units ervoor zorgen dat alles aan uw verwachtingen voldoet. Vervolgens wordt het poolhouse gebouwd door vakmensen van Voorraad Units, die zorgen voor een vlekkeloze uitvoering met oog voor elk detail.

Ontdek de mogelijkheden en zie hoe uw visie werkelijkheid kan worden. Bezoek de website van Voorraad Units voor inspiratie en meer informatie over het kopen en realiseren van uw perfecte poolhouse.

Stappenplan voor het realiseren van uw droom poolhouse
1. Deel uw ideeën en wensen
2. Bespreking en ontwerpfase
3. Indienen van aanvraag
4. Bouw en uitvoering

Raambekleding en andere toevoegingen voor uw poolhouse

Naast schuiframen zijn er nog andere toevoegingen die uw poolhouse kunnen verbeteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor raambekleding om uw ramen stijlvol en functioneel aan te kleden. Denk aan plissé raambekleding of aluminium jaloezieën voor een moderne en praktische optie. Met raambekleding kunt u de lichtinval en privacy in uw poolhouse reguleren en een nieuwe uitstraling aan uw ramen geven.

Daarnaast kunt u ook een buitenkeuken toevoegen om buiten te koken en te eten, wat zorgt voor extra gemak en gezelligheid. Een buitenkeuken biedt u de mogelijkheid om heerlijke maaltijden te bereiden en te genieten van het buitenleven in uw poolhouse. Met een breed scala aan opties en ontwerpen kunt u een buitenkeuken kiezen die past bij uw stijl en behoeften.

Tot slot kunt u overwegen om een kunstgras gazon aan te leggen, wat een onderhoudsvriendelijk alternatief is voor echt gras en uw poolhouse een groen en fris uiterlijk geeft. Met kunstgras heeft u het hele jaar door een prachtig gazon zonder het gedoe van maaien en onderhoud. Daarnaast biedt kunstgras een comfortabele en veilige speelplek voor uw kinderen of huisdieren.

“Raambekleding, een buitenkeuken en kunstgras gazon zijn allemaal geweldige toevoegingen die uw poolhouse kunnen transformeren tot een nog aangenamere en functionelere ruimte.”

Met deze toevoegingen kunt u uw poolhouse personaliseren en aanpassen aan uw voorkeuren en levensstijl. Of u nu op zoek bent naar meer privacy, extra comfort of een elegant ontwerp, raambekleding, een buitenkeuken en kunstgras gazon bieden u de mogelijkheid om uw poolhouse naar een hoger niveau te tillen.

Voeg raambekleding toe om uw ramen te verfraaien en uw interieur af te werken. Kies voor een buitenkeuken om buiten te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. En leg een kunstgras gazon aan voor een onderhoudsvriendelijke en groene buitenruimte. Met deze toevoegingen wordt uw poolhouse een complete en perfecte plek om te ontspannen, te vermaken en te genieten van het buitenleven.

Voordelen van raambekleding voor uw poolhouse

1. Regulering van lichtinval: Met raambekleding kunt u de hoeveelheid natuurlijk licht in uw poolhouse regelen, waardoor u een aangename en comfortabele omgeving kunt creëren.

2. Privacy: Met raambekleding kunt u uw poolhouse afschermen van nieuwsgierige blikken, waardoor u in alle rust kunt ontspannen en genieten.

3. Stijl en esthetiek: Raambekleding voegt een decoratief element toe aan uw ramen en kan uw interieur compleet maken met een elegante en stijlvolle uitstraling.

4. Bescherming van meubels en vloeren: Door de juiste raambekleding te kiezen, kunt u uw meubels en vloeren beschermen tegen schadelijke UV-stralen en verkleuring.

Buitenkeukens voor ultiem buitenplezier

Een buitenkeuken is een geweldige toevoeging aan uw poolhouse, waardoor u buiten kunt genieten van culinaire hoogstandjes en gezelligheid. Met een buitenkeuken heeft u alle benodigdheden binnen handbereik om heerlijke maaltijden te bereiden en te serveren aan uw gasten.

Voordelen van een buitenkeuken:

 • Gemakkelijk en praktisch: Met een buitenkeuken hoeft u niet heen en weer te lopen tussen binnen en buiten. Alles wat u nodig heeft om te koken en te serveren, is direct beschikbaar.
 • Sfeer en gezelligheid: Een buitenkeuken creëert een gezellige en ontspannen sfeer waarin u kunt genieten van lekker eten en goed gezelschap.
 • Flexibiliteit: Met een buitenkeuken kunt u uw kookactiviteiten naar buiten verplaatsen, waardoor u kunt profiteren van het mooie weer terwijl u dineert en gasten ontvangt.

Kunstgras gazon: onderhoudsvriendelijk en altijd groen

Met een kunstgras gazon kunt u genieten van een groen en mooi gazon zonder het gedoe van maaien, bemesten en bewateren. Kunstgras biedt vele voordelen voor uw poolhouse, waaronder:

 • Onderhoudsvriendelijk: Kunstgras vereist geen maaien, bemesten of bewateren, waardoor u tijd en geld bespaart op onderhoudswerkzaamheden.
 • Altijd groen: Ongeacht het seizoen of de weersomstandigheden, uw kunstgras gazon blijft er altijd fris en groen uitzien.
 • Veiligheid en comfort: Kunstgras biedt een zachte en comfortabele ondergrond om op te spelen, waardoor het ideaal is voor kinderen en huisdieren.

Met raambekleding, een buitenkeuken en een kunstgras gazon kunt u uw poolhouse transformeren tot een veelzijdige en comfortabele buitenruimte. Kies de juiste toevoegingen die passen bij uw wensen en behoeften, en geniet van een poolhouse waar u met trots van kunt genieten.

Klantenservice en advies

Voorraad Units staat klaar om u te helpen bij de realisatie van uw droom poolhouse. Het team van Voorraad Units biedt uitstekende klantenservice en deskundig advies bij elke stap van het proces. U kunt contact opnemen per telefoon, e-mail of chat en uw vragen stellen aan de experts van Voorraad Units. Of het nu gaat om materiaalkeuze, maatwerkopties of technische vragen, zij staan klaar om u te helpen.

Onze klantenservice is er om u te ondersteunen en eventuele zorgen weg te nemen. Wij begrijpen dat het bouwen van een poolhouse een belangrijke investering is, en we streven ernaar om uw ervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

“Het team van Voorraad Units biedt uitstekende klantenservice en deskundig advies bij elke stap van het proces.”

Naast klantenservice bieden wij ook advies op maat om ervoor te zorgen dat u de juiste keuzes maakt bij het ontwerpen en bouwen van uw poolhouse. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste materialen, ontwerpmogelijkheden en technische specificaties. Wij begrijpen dat elk project uniek is, en wij streven ernaar om aan uw specifieke behoeften en verwachtingen te voldoen.

Op onze website kunt u ook inspiratie opdoen door verschillende projecten te bekijken. Zo kunt u zien hoe onze klanten hun droompoolhouses hebben gerealiseerd en ideeën opdoen voor uw eigen project. Wij geloven dat een goed geïnformeerde klant de beste beslissingen kan nemen, en daarom streven wij ernaar om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.

Neem vandaag nog contact op met Voorraad Units en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw perfecte poolhouse. Wij staan voor u klaar met uitstekende klantenservice en deskundig advies, om ervoor te zorgen dat uw droomproject werkelijkheid wordt.

“Wij staan voor u klaar met uitstekende klantenservice en deskundig advies, om ervoor te zorgen dat uw droomproject werkelijkheid wordt.”

Conclusie

Met schuiframen voor uw poolhouse kunt u zorgen voor een luxe buitenverblijf dat zowel esthetisch als functioneel is. Dankzij het minimalistische design van VIEW schuiframen kunt u uw poolhouse een elegante uitstraling geven en optimaal genieten van lichtinval en buitenzicht. De schuiframen zijn energiezuinig en kunnen perfect geïntegreerd worden in een passiefhuis of lage-energiewoning. Met verschillende opties, zoals elektrische aandrijving, vliegenramen, elektrisch slot en zonwerende beglazing, kunt u uw schuiframen volledig aanpassen aan uw behoeften.

Voorraad Units biedt luxe en comfortabele poolhouses die een elegante toevoeging zijn aan uw tuin. Met een duidelijk stappenplan en deskundig advies begeleidt Voorraad Units u bij het realiseren van uw droom poolhouse. Voeg raambekleding, een buitenkeuken en kunstgras gazon toe om uw poolhouse verder te verbeteren.

Neem contact op met Voorraad Units en ontdek hoe zij u kunnen helpen bij het kopen en realiseren van uw perfecte poolhouse.